torsdag 9. desember 2010

norsk litteraturhistorie, utdrag

Sigrid Undset deburtere i 1907 med Jenny.
Jenny sa; "Jeg har været min mand utro".



3 kommentarer:

  1. Hahahaha! Tale ♡ Dæven, opplevd nå sjokkerende i dag. I introblabla to Jazz and Pop spurt forelesern om ka som skjedd i England på 1970-tallet, og ingen visst nokka! Da snakke vi liksom 40 engelskmenn, og ingen visst om nå spesielt som hadd skjedd i England på 1970-tallet. Da tenke æ sånn historisk, itj musikk. Tenk så rart! Dem si liksom at norske eleva itj veit nokka, og det si æ mæ så sykt uenig i, for utdanningssystemet vårres virke så my bedre, og vi kan så my mer! Sånn allmennkunskap, rett og slett...

    SvarSlett
  2. Har vorre fler eksempel enn det her å da, men itj som æ kan tenk sånn spesielt på. Ofte æ tenke sånn "har dem itj hatt nå om det her?" Jo, frijazz va det, ja. Vi kjem liksom fra 13 år med skolegang kor vi har hatt 37 tima uka dem tre siste åran, og nån av dem har bare hatt ti tima skole i uka på demmers "videregående".

    SvarSlett
  3. KREISI. Men æ snakka faktisk nettopp med mamma om derre, at det norske skolesystemet har blitt så fanatisk opphengt i prestasjona og tar sikte på å utdann små robota som e kjempesmart og som kan masse. Nånn blir jo faktisk kjempesmarte akademikera, men dæm som har andre måta å lær på eller fra starten av heng litt etter dett jo igjennom tvert.

    SvarSlett